Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (3)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (3)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Цап С$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 27
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Цап С. Д. 
Оцінка впливу фінансової забезпеченості регіону на рівень життя сільського населення (на прикладі Івано-Франківської області) [Електронний ресурс] / С. Д. Цап // Економiчний часопис-XXI. - 2013. - № 1-2(2). - С. 41-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecchado_2013_1-2(2)__15
Попередній перегляд:   Завантажити - 184.692 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Цап С. В. 
Використання кормових добавок на основі сухих рослинних жирів у раціонах продуктивної птиці [Електронний ресурс] / С. В. Цап // Вісник Дніпропетровського державного аграрного університету. - 2012. - № 2. - С. 163-166. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vddau_2012_2_40
Попередній перегляд:   Завантажити - 285.119 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Цап С.Д. 
Теоретико-методологічні аспекти оцінки якості життя населення на регіональному рівні [Електронний ресурс] / С.Д. Цап // Актуальні проблеми розвитку економіки регіону. - 2012. - Вип. 8(1). - С. 308-314. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/aprer_2012_8(1)__52
Попередній перегляд:   Завантажити - 705.548 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Оріщук О. С. 
Вплив кормових добавок за різного вмісту пальмового жиру на ліпідний склад печінки курей-несучок [Електронний ресурс] / О. С. Оріщук, С. В. Цап, В. В. Микитюк // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2014. - Вип. 2(1). - С. 127-131. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2014_2(1)__31
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.539 Mb    Зміст випуску     Цитування
5.

Оріщук О. С. 
Продуктивність та якісні показники яєць курей-несучок за згодовування кормової добавки ВАМЖК [Електронний ресурс] / О. С. Оріщук, С. В. Цап, В. В. Микитюк // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2014. - Вип. 7. - С. 97-102. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2014_7_24
Попередній перегляд:   Завантажити - 555.715 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Оріщук О. С. 
Ліпідний склад жовтка яєць курей-несучок за використання кормових добавок із включенням пальмового жиру [Електронний ресурс] / О. С. Оріщук, С. В. Цап, В. В. Микитюк // Науково-технічний бюлетень Інституту біології тварин і Державного науково-дослідного контрольного інституту ветпрепаратів та кормових добавок. - 2014. - Вип. 15, № 2-3. - С. 73-78. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ntbibt_2014_15_2-3_16
Вивчено ефективність використання кормових домішок за різного вмісту пальмового жиру у складі комбікорму курей-несучок та їх вплив на кількісний склад ліпідів і співвідношення їх класів у жовтку яєць. Встановлено, що згодовування кормових продуктів з включенням пальмового жиру у складі комбікорму піддослідної птиці позитивно вплинуло на ліпідний склад яєць. Включення у раціони курей-несучок II дослідної групи 3 % вітамінно-амінокислотно-мінерально-жирового комплексу замість аналогічної кількості соєвої макухи сприяло підвищенню рівня фосфоліпідів на 1,2 %, неетерифікованого холестеролу на 6,1 %. У той час рівень фосфоліпідів у жовтку яєць III і IV дослідних груп курей, яким до складу комбікорму включали 4 % БЖК та 8 % БВД був нижчим у порівнянні з контрольною групою відповідно на 0,95 - 2,66 %. Проте, кількість сфінгомієліну, фосфатидилхоліну та фосфатидилетаноламіну була більша у порівнянні з аналогами контрольної групи.
Попередній перегляд:   Завантажити - 283.539 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
7.

Цап С. В. 
Кормові добавки із сухих рослинних жирів та їх вплив на біохімічні показники крові курчат [Електронний ресурс] / С. В. Цап // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2012. - Вип. 12. - С. 137-140. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2012_12_42
Попередній перегляд:   Завантажити - 374.668 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Цап С. В. 
Перетравність поживних речовин та продуктивність курчат-бройлерів за згодовування пальмового жиру [Електронний ресурс] / С. В. Цап // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2013. - Т. 15, № 3(3). - С. 229-234. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2013_15_3(3)__42
Попередній перегляд:   Завантажити - 728.29 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Оріщук О. С. 
Вплив вітамінно-амінокислотно-мінерально-жирового комплексу на основі пальмового жиру на вітамінний та ліпідний склад яєць курей-несучок [Електронний ресурс] / О. С. Оріщук, С. В. Цап, Н. О. Рубан // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2016. - Вип. 5. - С. 198-202. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2016_5_45
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.152 Mb    Зміст випуску     Цитування
10.

Оріщук О. С. 
Характеристика досліджуваних кормових добавок з введенням пальмового жиру та їх вплив на продуктивність курей-несучок [Електронний ресурс] / О. С. Оріщук, С. В. Цап // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2015. - Вип. 2. - С. 129-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2015_2_32
Попередній перегляд:   Завантажити - 778.4 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Рубан Н. О. 
Продуктивність молодняку гусей за різних рівнів соєвого та соняшникового лецитину в комбікормах [Електронний ресурс] / Н. О. Рубан, С. В. Цап, О. С. Оріщук // Науково-технічний бюлетень. - 2016. - № 115. - С. 189-194. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ntb_2016_115_32
Попередній перегляд:   Завантажити - 271.147 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Рубан Н. О. 
Забійні показники і м’ясні якості молодняку гусей за різного вмісту лецитину соняшнику в комбікормі [Електронний ресурс] / Н. О. Рубан, О. С. Оріщук, С. В. Цап, Л. М. Дармограй // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Сільськогосподарські науки. - 2016. - Т. 18, № 2. - С. 230-234. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuvmbcgn_2016_18_2_53
Попередній перегляд:   Завантажити - 293.193 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Оріщук О. С. 
Вплив кормових добавок за різного вмісту пальмового жиру на вітамінний та ліпідний склад яєць курей-несучок [Електронний ресурс] / О. С. Оріщук, С. В. Цап, Н. О. Рубан // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серія : Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2016. - Вип. 236. - С. 100-109. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_tevppt_2016_236_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 528.989 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Рубан Н. О. 
Особливості гістологічної будови печінки молодняку гусей за використання різних рівнів лецитину соняшнику [Електронний ресурс] / Н. О. Рубан, О. С. Оріщук, С. В. Цап // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2017. - Вип. 5(2). - С. 147-151. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2017_5(2)__32
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.683 Mb    Зміст випуску     Цитування
15.

Оріщук О. С. 
Продуктивність та забійні показники молодняку гусей за згодовування лецитину сої та соняшнику [Електронний ресурс] / О. С. Оріщук, Н. О. Рубан, С. В. Цап, В. В. Микитюк, Л. М. Дармограй // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Сільськогосподарські науки. - 2017. - Т. 19, № 74. - С. 38-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuvmbcgn_2017_19_74_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 316.999 Kb    Зміст випуску     Цитування
16.

Оріщук О. С. 
Особливості ліпідного складу тканин печінки та жовтка яєць курей-несучок [Електронний ресурс] / О. С. Оріщук, В. В. Микитюк, С. В. Цап // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. - 2014. - Вип. 29(1). - С. 124-130. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pzvm_2014_29(1)__19
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.015 Mb    Зміст випуску     Цитування
17.

Цап С. В. 
Морфологічні та якісні показники яєць за використання у раціонах білково-жирового концентрату [Електронний ресурс] / С. В. Цап, О. С. Оріщук, В. В. Микитюк, О. В. Хмельова // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2018. - Вип. 2. - С. 250-253. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2018_2_59
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.043 Mb    Зміст випуску     Цитування
18.

Цап С. В. 
Вплив комплексних кормових добавок з введенням пальмового жиру на продуктивність та гістологічну будову печінки бройлерів [Електронний ресурс] / С. В. Цап, О. С. Оріщук // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2015. - № 2. - С. 165-168. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2015_2_44
Попередній перегляд:   Завантажити - 3.08 Mb    Зміст випуску     Цитування
19.

Микитюк В. В. 
Особливості перетравності поживних речовин раціону кітними вівцематками за додаткового введення кобальту [Електронний ресурс] / В. В. Микитюк, Т. О. Василенко, О. С. Оріщук, С. В. Цап, І. І. Поротікова // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2018. - № 2. - С. 24-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2018_2_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 4.293 Mb    Зміст випуску     Цитування
20.

Оріщук О. С. 
Вплив активних дріжджів на показники продуктивності курей-несучок [Електронний ресурс] / О. С. Оріщук, С. В. Цап, О. О. Іжболдіна // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2019. - № 2. - С. 64-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2019_2_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 5.092 Mb    Зміст випуску     Цитування
...
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського